Kransekagetoppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 60 stk.
Ingredienser:
  Kransekagemasse:
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
600 gram Ren rå marcipan
   
  Overtræk:
200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 21754 (5179 kcal)
KJ pr. stk. 362 (86 kcal)
Vægt ialt 1199 gram
Vægt pr. stk. 19 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1814 KJ (431 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 18.1 gram
Kulhydrat 60.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)