Citronfromage 06

Citronfromage 06, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Ketty1989

Indsendt :



Ingredienser:
3 æg
100 g.sukker
5 husblasblade
2 store (helst øko da det giver mere smag) citroner
5 dl.fløde
 En smule kogende vand
 
Opskrift:
Start med, at ligge husbladsen i blød i koldt vand.
Sukkeren og æggene (pasteuriserede) pisket til en let og luftig masse.
Pisk fløden, men ikke for meget den må ikke blive stiv, vend flødeskummen i æggemassen og sørg for, at få fløden ordentligt blandet, men stadig forsigtigt.
Rengør citronerne og brug et rivejern, men kun overfladen, ned i æggemassen, herefter presses citronerne.
Tænd for elkedelen, og mens den varmer, hældes vandet fra husbladsen, og det er vigtigt, at få presset vandet af husbladsen, lig dem derefter over i en tør skål, og find en spiseske, hæld forsigtigt en smule kogende vand ned i husbladsen, men det er lidt af en kunst for meget vand og citronfromagen stivner ikke ordentligt, og for lidt den husbladsen klumper allerede inden den kommer i æggemassen.
Bland herefter citronsaften og den flydende husblads og kom det igennem en si under konstant omrøring, når det hele er blandet, hældes fromagen over i en skål og ind i køleskabet indtil servering.
Den skal dog allerhelst stå 3-4 timer uforstyrret min.

Tips:

Hvis du/i er mere komfortabel med vandbad til smeltningen af husbladsen det tager bare længere tid:) Husk at gemme noget flødeskum til pynt:) God fornøjelse:)


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Citronfromage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9565 gange,
og udskrevet 138 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu