Grillede limemarinerede asiatiske søtunger
Hovedingrediens : FladFisk - Søtunge Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Læg de to asiatiske søtunger i en dyb tallerken.
Pres limesaften ud i tallerkenen. Hæld et par dråber olie og lidt salt i saften. Stil tallerkenen i køleskabet i 7-8 timer. Få gang i nogle kul i en kuglegrill. (Vi bruger en tredjedel af en 2,5 kilos pose grillkul til denne ret.) Læg fiskene i en bøfvender og læg den på grillen. Grill den første side i 5 minutter. Vend bøfvenderen, Drys lidt salt på den grillede side. Grill den anden side i 7 minutter. Vend bøfvenderen. Grill den første side i 2 minutter bare lige for at få det sidste salt til at sætte sig i fisken. Server straks med dit eget udvalgte tilbehør. |
|
Opskriften er vist 5319 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne