Koteletter i fad med ris 03

Koteletter i fad med ris 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mjensen

Indsendt :



Ingredienser:
4 Koteletter
200 g.Bacon (i skiver)
1 Porrer
1 Løg
1 Rødløg
2-3 Forårsløg
200 g.Champignoner
1 ds.Tomatpuré
1 ds.Hakket Tomat
5 dl.Fløde
5 dl.Mælk
 Smør/Magarine
 Salt
 sukker
 peber
 
Opskrift:
Skær baconen i små strimler og brun det i en gryde, fjern det og læg det til side.
Brun koteletterne et øjeblik på hver side til de får farve og fjern dem så og læg dem i et stort ovnfast fad, læg derefter baconen ned over/ved siden af.

Skær alt det grønne i grove stykker og husk at rens grundigt for jordbakterier.
smid det hele i gryden og tilsæt smør/magarine og lidt salt, sukker og peber for at give det hele en god smag. Rør det hele godt sammen og fjern det når det er blevet brunet, og læg det over i fadet til koteletterne. Prøv at dræn det, når det fjernes, således af der er fedtstof til at lave sovs på.

Sovsen.
Start med tomatpuré og hakket tomat og bland det sammen, tilsæt føde og mælk og kog det hele op under omrøring, smag til med salt og peber. Når sovsen er færdig hældes den over retten.

Fadet skal derefter i ovnen i ca 40 min. ved 200 g varmluft

Server direkte med ris til.
Velbekomme.

Tips:

Tilsæt evt cocktailpølser inden fadet skal i ovnen


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koteletter i fad

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5431 gange,
og udskrevet 104 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

nielsen  -  2013-03-09 12:05:03
Hvad kan man erstatte fløden med