Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stifado i stegeso

Stifado i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : ALM

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.Oksebov uden ben
2 dl.rødvin (ligemeget mærke)
2 dl.oksebouillion
0.5 dl.rødvinseddike
3 fedhvidløg
4 skalotteløg
8 småløg (eller flere)
6 nelliker
3 hel kanelstænger
8 hel peberkorn
0.5 tsk.allehände
1 tsk.oregano
1 tsk.rosmarin
1 tsk.timian
0.5 tsk.spidskommen
4 hele enebær
4-5 laurbærblade
 Salt
 peber
 
 Olivenolie
 
Opskrift:
Oksekød skal skæres i meget store tern. Steges i olivenolie til det er godt brun, krydder med salt og peber. Der hældes rødvin ved, som skal koges næsten helt væk, derefter eddike og bouillion ved i et par minutter.
Blandingen hældes over i stegeso eller ildfast fad.

Hvidløg skæres i tykke skiver og steges lige et par minutter i olivenolie. Tilsættes i stegeso sammen med alle krydderier.
Ovnen 130 grader i 2 timer.

Derefter tilsættes løg, (småløg, perleløg, skalotteløg, der er frit valg. Vi fik småløg og skalotteløg)
Ovnen sættes op til 160 i en time.


Tips:

Hvis man synes der for lidt væske må der kom vand eller rødvin i. Vi fik serveret basmatiris til og græsk yohgurt blandet med lidt hvidløg og spidskommen. Der kan sagtens serveres en salat til, græsk f.eks eller der kan tilsættes græsk feta ved servering, men overdrive ikke.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12174 gange,
og udskrevet 256 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu