Gulerodskage 14

Gulerodskage 14, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Siv

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 æg
250 g.brun farin
500 g.groftrevet gulerod
325 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
2 tsk.natron
0.5 tsk.salt
2 tsk.vaniljesukker
3 tsk.kanel
50 g.kokosmel
 
 Flødeostecreme / glasur:
200 g.flødeost naturel
125 g.blødt smør
125 g.flormelis
2 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Pisk farin og æg godt sammen til en luftig masse. Tilsæt de revne gulerødder. Bland alle de tørre ingredienser i en skål for sig og rør dem i dejen. Kom den i en smurt bradepande, ca. 25x35 cm.

Bag kagen ved 190 grader på midterste rille i 25-35 min. Lad kagen afkøle og pynt med den blandede-sammen flødecreme.

Tips:

Kagen er bedst dagen efter.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gulerodskage

karakterer:
Opskriften er vist 2634 gange,
og udskrevet 57 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu