Spejlæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret på en pande og lad det boble lidt af.
Knæk forsigtigt æggene på panden. Drys lidt salt og evt. lidt karry hen over. Skru lidt ned for varmen og lad dem stege, til hviden er begyndt at blive fast. Tips: Kan serveres med/på brasede kartofler, dansk hakkebøf eller biksemad, den kan også serveres til morgenmad/brunch |
|
Opskriften er vist 15155 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer mathias - 2013-02-11 09:53:19 nem morgenmad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne