Spejlæg

Spejlæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 2 stk.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :
Spejlæg, billede 4 Spejlæg, billede 1 Spejlæg, billede 2 Spejlæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
35 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
evt. Karry
   
Opskrift:
Smelt smørret på en pande og lad det boble lidt af.

Knæk forsigtigt æggene på panden.
Drys lidt salt og evt. lidt karry hen over.

Skru lidt ned for varmen og lad dem stege, til hviden er begyndt at blive fast.

Tips:

Kan serveres med/på brasede kartofler, dansk hakkebøf eller biksemad, den kan også serveres til morgenmad/brunch





karakterer:
Opskriften er vist 15155 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1893 (450 kcal)
KJ pr. stk. 946 (225 kcal)
Vægt ialt 175 gram
Vægt pr. stk. 87 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1082 KJ (257 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 24.2 gram
Kulhydrat 0.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-11 09:53:19
nem morgenmad