Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Mor Tinas bacon kyllingegryde

Mor Tinas bacon kyllingegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pernille og Palle

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.kylling
2 ds.coctailpølser
1 pk.bacon i strimmel
1 løg
1 ds.flåede tomater
1 karton morney sovs
3 kg.kartofler
 3 små stykker smør klatter
 
Opskrift:
Skær kyllingefilet i små stykker, steg på panden til de er gyldne. Lig kyllige stykkerne i et ovnfast fad/skål. Steg løget på panden som er fintsnittet, steg til de er gyldne. Skær pølserne i mindre stykker og vend på panden sammen med de gyldne løg, når disse har fået ønsket udseende (fx gyldne) smid dem op til det allerede stegte kylling. Steg bacon på panden til det er sprødt, knæk det ud i mindre stykker, (gem tre stykker) og bland det med det andet i den ovnfaste skål/fad. Flåede tomater og morney sovs vendes på panden, med fedtet fra baconen og det andet kød. Lad det simre og hæld det derefter op i fadet/skålen til det andet. Pynt med tre skriver bacon og tre små smørklatter.

Sættes i ovn ved 200 grader, i ca 20 minutter. (eller til det er gennemvarmt)

Tips:

Tilbehør: Smager bedst serveret med kartofelmos. Tilsæt evt. fløde og smør i mosen. Velbekommen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11351 gange,
og udskrevet 191 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Stefan  -  2012-07-17 20:50:58
Det lyder godt. Men er det ikke en voldsomt fed ret?