Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































FasanGryde

FasanGryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : USS-KILL

Indsendt :



Ingredienser:
1-2 hele Fasaner
5 Gulerødder
1 selleri
 Frisk basilikum
 Frisk persille
 Ellers alle rodfugter kan puttes i efter behov jo flere jo bedre.
5 dl.fløde
 
Opskrift:
GOD TID.
Tag fasane og put den i en gryde, fyld vand op så den er dækket. (Stor gryde)
Tænd for det, det må ik koge, men skal simmere.
I mens du venter på det begynder at simmere, skær du rodfugterene ud i små tern, og det hele puttes oven i gryden.

Lad det simere til fasan falder fra hinanden, Den er IKKE færdig før hele fasan falder fra benene/ knoglerne.

Så fanges alt det grønne i en skål, og fasane pilles for kød.
Vandet si's fra og overskyden fedt tages op med en ske.
De små stykker fasan fyldes tilbage i gryden med vandet, og grøntsagerne hældes igen tilbage her til.
Smages til med salt og peber.
2 pænt store tsk fulde vildt bouillon (fra OSCAR " mærket") puttes i.
Lad det komme op i småkog, 2 alm Sp sker Ribs gele puttes i, eller efter behov/ smag.
Jævn gryden med alm mel jævning, ik for tyk.. Hæld så det magiske fløde i.
Fra samme sek du hælder fløde i må gryden ikke længer komme i kog, men skal blot holdes varm.

retten tager fra 2-3 timer at lave.

Mens jeg har ventede på fasanen har jeg lavet kartoflemos.

Retten severes, ved anretning vægler jeg altid at lave den klasisk katoflemos med Sauce, pyntede med Frisk Persille og hele Brasilikum blade.

Severes med Grønt fra haven, årstiden's grøntsager.
Men bruger mest Salat.

Der findes ikke nogen grænser for hvad du kan putte i gryden ??
Så længe du ikke glemmer din Vildt Bouillon og fløden..

Tips:

Syntes lige her manglede en god opskrift på en Super Fasangryde Jeg retter lige til i løbet af dagen da jeg selv skal i gang med denne ret. Velbekom


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 14418 gange,
og udskrevet 149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu