Portvinskage I

Portvinskage I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
75 g.valnødder
1 dl.portvin
100 g.smør
100 g.sukker
2 æg
125 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
50 g.mørk chokolade
1 dl.portvin
2.5 dl.piskefløde
1 marcipanplade (færdigkøbt)
 
Opskrift:
Nødderne lægges i blød i portvin i 30 min. Rør smør og sukker blødt og tilsæt æggene, et ad gangen. Bland mel og bagepulver og vend det i dejen. Vend også nødder og hakket chokolade i dejen. Bag den i en velsmurt bageform i ca. 30 min. Lad kagen køle helt af. Vend den ud på et fad og hæld den anden dl portvin ud over den. Pisk fløden til en stiv skum, som smøres på kagen. Dæk med marcipanpladen


karakterer:
Opskriften er vist 9537 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu