Portvinskage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
75 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
1 dl. Portvin, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
   
1 dl. Portvin, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Marcipanlåg 290g. Odense marcipan. Marcipanlåget har en diameter på 38 cm. og vejer 290
   
  Pynt:
Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
chokoladespåner
   
Energi:
KJ total 20963 (4991 kcal)
KJ pr. Pers. 2620 (623 kcal)
Vægt ialt 1335 gram
Vægt pr. Pers. 166 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1570 KJ (373 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 21.9 gram
Kulhydrat 36.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)