Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Wok med Kylling/suppe

Wok med Kylling/suppe , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Trine

Indsendt :



Ingredienser:
1 pk.Kylling i strimler
1 ds.bambusskud
1 pk.bønnespirer
1 bdt.forårsløg
2 friske chili
1 pk.babymajs
1 stort løg
0.5 dl.soya
 salt
 peber
1 pk.ægnudler
1 fedhvidløg
2 tsk.citronsaft (frisk presset)
3 spsk.olie
3 dl.grøntsagsboullion
 
Opskrift:
Skær kylling i små stykker, skær løget i terninger, pres hvidløget og svits det hele sammen på panden/wokgryde (put noget salt og peber i her for at give kyllingen lidt smag også). Hæld bambus skud og babymajs i. Skær forårsløg og chili ud og put dem i, hæld boullion vandet i, og lad det simre i 5 minutter.

Derefter tilsætter du citronsaften og nudlerne, og lader det stå indtil nudlerne er færdige. Det står enten på pakken, eller også m du holde øje og smage dig frem. Men pas på, for lige pludselig er de færdige, og det smager ikke godt hvis de er helt bløde og overkogte. så putter lidt ekstra salt og peber i når du smager til. Put gerne paprika, eller noget ligende, i da det også er med til at give en god smag :-)


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4993 gange,
og udskrevet 68 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Opretteren   -  2012-06-19 17:01:55
Soyaen puttes i, når bambusskud og babymajs hældes i.