Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































SUND Ris med kyllingekarrysause

SUND Ris med kyllingekarrysause, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Madmotter

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.kyllingebryst
 Olie
 Karry
 Basilikum
2 løg
1 peberfrugt
 Skummemælk
 Evt. creme fraise
 
 Ris
 
Opskrift:
Sæt risene over til kogning.

Skær kyllingebrystet i firkanter efter eget ønske og herefter steg det til det har fået farve.

Tag en gryde og kom olie i så hele bunden er dækket med et lag olie(Jo mere olie jo mere sause).
Herefter kommes karry og basilikum i til, at det er lige ved at være mættet. Brun karryen kort og kom de hakkede løg op.
Svits løgene kort tid og kom den hakkede peberfrugt i.
Herefter tilsættes kyllingebrystet som er stegt i forvejen og hurtigt efter en lille smugle skummemælk. Rør rundt.
Herefter tilsættes skummemælk til, at det ser fornuftigt ud.
Tilsæt evt. creme fraise til at give en god konsistens.
Nu koges det igennem under kraftig omrøring til at det ser tykt nok ud.

Tips:

Retten går meget op i efter eget ønske. Du kan f.eks. svitse løgene længe for at få dem bløde eller kort til at have noget knasende i retten. Det samme er med peberfrugt, som giver et lille pift, hvis de ikke steges for længe.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 3826 gange,
og udskrevet 58 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu