Tysk karrypølse

Tysk karrypølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : FRPDK

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Frankfurter
2 små Løg eller 1 stort løg fint hakket
2 spsk.Olivenolie
1 spsk.Tomatpuré
250 g.Ketchup
2 spsk.Honning
1 tsk.sojasauce
2 spsk.Karry
1 tsk.Chilipulver
3 spsk.Balsamico
 
Opskrift:
Hak løg fint, glaseret løg i olivenolie, tilsæt tomatpuré og kog kortvarigt, hvorefter der tilsættes lidt vand.

Tilsæt Ketchup, balsamico, honning og koge kortvarigt.

Tilsæt sojasauce, karry og chili, hvis det er nødvendigt så fortyndet med lidt vand.

Skær de steget pølser i skiver, hæld sovs over og drys med lidt karry. Pomfritter er fint tilbehør!





karakterer:
Opskriften er vist 20836 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-01-03 10:28:13
jeg skal til at lave det nu håber det er godt

  -   2012-08-28 17:23:33
Det smager rigtig godt jeg anbefaler det klart :D