Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Afrikansk peanut stuvning

Afrikansk peanut stuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Nødder - Peanuts

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Putten

Indsendt :



Ingredienser:
1/2 mellemstort løg i tern
1 fedhvidløg hakket
1/2 spsk.ingefær hakket
1/4 tsk.salt
1/4-1/2 tsk.cayennepeber
 (An på hvor stærkt du spiser din mad!)
1/2 tsk.spidskommen
1 gulerod i tern
1 medium størrelse sød kartoffel skrællet og skåret i tern
3 dl.grøntsagsbouillon
1 spsk.honning
2 spsk.peanutbutter
3 kopperspinat groft hakket (Det der kan købes frosset i kugler kan sagtens bruges)
 Olie til stegning
 Grofthakkede peanuts til drys
 
Opskrift:
Varm olie over medium varme i en gryde.
Tilsæt løg og sauter i 3-4 minutter, eller indtil løgene er blanke.
Rør hvidløg og ingefær i, fortsæt med at koge i et par minutter mere.

Rør salt, cayennepeber og spidskommen i.
Start med en smule cayennepeber og tilføj mere, hvis du ønsker retten mere stærk.
Kog i 1-2 minutter mere, indtil krydderierne er duftende.
Tilføj søde kartofler, gulerødder, bouillon og honning.
Bring blandingen i kog og skru ned så det lige står og bobler.
Rør peanutbutter i, og lad retten simre i 15-20 minutter.

Når de søde kartofler er bløde, røres spinat i, og det hele simrer til spinaten er faldet sammen og varmet godt med.
Serveres evt. Med brune ris, og toppes med ristede peanuts.



Tips:

TIP: Søde kartofler kan være lidt dyre at købe, og der skal jo kun bruges en enkelt til denne ret. Men de kan sagtens tåle at blive skrællet, skåret i tern og kogt et par minutter, og derefter fryses ned til senere brug. Velbekomme! :-)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4132 gange,
og udskrevet 60 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu