Ål i karry

Ål i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : nete

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.små flået ål(skåret i mindre stykker ca 3 af hver)
15 dl.vand
 salt
 
 Sovs
50 g.margarine
1-2 spsk.karry
2 spsk.hvedemel
 salt
 
Opskrift:
Vandet bringes i kog i en gryde med lidt salt.
Ålene kommes i, og simre ved svag varme i 20 min, hældes i et dørslag, og væden skal gemmes til sovs.
Smelt margarine og svits karryen. Kom melet i og derefter kogelage lidt efter lidt til sovsen har en passende konsistent, smag til med lidt salt.
Serveres med kogte kartofler(evt. ris)





karakterer:
Opskriften er vist 8776 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu