Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ål i karry

Ål i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : nete

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.små flået ål(skåret i mindre stykker ca 3 af hver)
15 dl.vand
 salt
 
 Sovs
50 g.margarine
1-2 spsk.karry
2 spsk.hvedemel
 salt
 
Opskrift:
Vandet bringes i kog i en gryde med lidt salt.
Ålene kommes i,og simre ved svag varme i 20min,hældes i et dørslag,og væden skal gemmes til sovs.
Smelt margarine og svits karryen.Kom melet i og derefter kogelage lidt efter lidt til sovsen har en passende konsistent,smag til med lidt salt.
Serveres med kogte kartofler(evt.ris)

Tips:

Velbekommen


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6276 gange,
og udskrevet 98 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu