Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Potters pie

Potters pie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.røget medister
4 ufarvede pølser - helst med hvidløgssmag
 smør eller margarine
2 løg
1 porre renset og skåret i skiver
4 tomater
125 g.hvedemel
 salt
2.5 dl.mælk eller fløde
2 æg
3 spsk.reven ost
 
Opskrift:
Flå medisteren og skær den og de ufarvede pølser i tykke skiver.
Rist dem let i smør eller margarine og tilsæt de hakkede løg.
Vend det nogle minutter og fordel det i smurt, ildfast fad.
Læg porreskiver og tomatbåde i fa­det.
Rør lidt efter lidt hvedemelet, der er blandet med salt, op med mæl­ken og tilsæt de sammenpiskede æg og reven ost.
Fordel dejen over fadets indhold og stil det ind i en 275°C varm ovn i 15 minutter.
Dæmp varmen til 225°C - og lad retten bage videre i ca. 30 minutter.
Ser­ver den straks og server blandet salat til.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1930 gange,
og udskrevet 68 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu