Potters pie

Potters pie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.røget medister
4 ufarvede pølser - helst med hvidløgssmag
 smør eller margarine
2 løg
1 porre renset og skåret i skiver
4 tomater
125 g.hvedemel
 salt
2.5 dl.mælk eller fløde
2 æg
3 spsk.reven ost
 
Opskrift:
Flå medisteren og skær den og de ufarvede pølser i tykke skiver.
Rist dem let i smør eller margarine og tilsæt de hakkede løg.
Vend det nogle minutter og fordel det i smurt, ildfast fad.

Læg porreskiver og tomatbåde i fa­det.

Rør lidt efter lidt hvedemelet, der er blandet med salt, op med mæl­ken og tilsæt de sammenpiskede æg og reven ost.

Fordel dejen over fadets indhold og stil det ind i en 275°C varm ovn i 15 minutter.

Dæmp varmen til 225°C - og lad retten bage videre i ca. 30 minutter.
Ser­ver den straks og server blandet salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 2320 gange,
og udskrevet 94 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu