Røde Kryddersild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens, flå og fileter sildene.
Lad dem udvande ca. 2-4 timer, skift gerne vandet flere gange undervejs.
Eddikelage: Kog eddike, vand sukker og krydderier sammen et par min. og lad det afkøle. Hakkede løg og tomatpure tilsættes den afkølede lage som smages til med sherry eller madeira. Sildene skæres i portionsstykker og lægges i lagen. Sildene har godt af at trække et stykke tid. Tips: Se grundopskrift på eddikelagen her Spegesild/saltsild er sild der har typisk har ligget i en salt-sukker lage i 5-6 uger. Krydrede spegesild/saltsild er derudover tilsalt krydderier og evt. farve til lagen. |
|
Opskriften er vist 17051 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anne-Jette - 2021-03-02 17:14:50 Rigtig god conni madsen - 2020-12-02 12:36:39 hvad er lang peber |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne