Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Røde Kryddersild

Røde Kryddersild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Røde Kryddersild, billede 4 Røde Kryddersild, billede 1 Røde Kryddersild, billede 2 Røde Kryddersild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 store krydrede spegesild/saltsild
 
 Eddikelage:
4.5 dl.lagereddike
3 dl.vand
3 dl.sukker
 
 Krydderier:
3 Laurbærblade
30 sorte peberkorn
30 allehånde, hele
15 enebær
3 lang peber
3 piri piri
1 spsk.paprika, edelsuss
 
1 løg
140 g.tomatpure, konc.
1 dl.sherry
 
Opskrift:
Rens, flå og fileter sildene. Lad dem udvande ca. 2-4 timer, skift gerne vandet flere gange undervejs.


Eddikelage:
Kog eddike, vand sukker og krydderier sammen et par min. og lad det afkøle.

Hakkede løg og tomatpure tilsættes den afkølede lage som smages til med sherry eller madeira.

Sildene skæres i portionsstykker og lægges i lagen.

Sildene har godt af at trække et stykke tid.

Tips:

Se grundopskrift på eddikelagen her

Spegesild/saltsild er sild der har typisk har ligget i en salt-sukker lage i 5-6 uger. Krydrede spegesild/saltsild er derudover tilsalt krydderier og evt. farve til lagen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2017 gange,
og udskrevet 38 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu