Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farsbrød med rødbede

Farsbrød med rødbede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :


Farsbrød med rødbede, billede 4 Farsbrød med rødbede, billede 1 Farsbrød med rødbede, billede 2 Farsbrød med rødbede, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
6 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
250 gram Rødbede, rå 1 rødbede vejer ca. 110 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Paprika
3 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
Opskrift:
Bland kød og æggeblommer i en skål. Skræl rødbederne, riv dem på den lille side af rivejernet og bland det i farsen. Tilsæt mel, krydderier og mælk og rør godt rundt.

Form farsen som et brød i et smurt ildfast fad.

Bag det i ovnen i 1 time på 175 grader C. alm. ovn.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 17098 gange,
og udskrevet 168 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5551 (1321 kcal)
KJ pr. Pers. 1387 (330 kcal)
Vægt ialt 912 gram
Vægt pr. Pers. 228 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 608 KJ (144 kcal)
Protein 12.9 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 5.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-11-23 00:15:56
Hvorfor skal æggeblommerne nødvendigvis være pasteuriserede, retten skal jo i ovnen en time?