Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Paneret flæsk i ovn (fattigmandskoteletter)

Paneret flæsk i ovn (fattigmandskoteletter), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Jørn Th Simonsen

Indsendt :


Paneret flæsk i ovn (fattigmandskoteletter), billede 4 Paneret flæsk i ovn (fattigmandskoteletter), billede 1 Paneret flæsk i ovn (fattigmandskoteletter), billede 2 Paneret flæsk i ovn (fattigmandskoteletter), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
12 skiver Stegeflæsk 1 skive stegeflæsk vejer ca. 60 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Forvarm ovnen til 200 grader C alm. ovn.

Bank flæsket med kødhammer (så bliver de store og dejlige).
Vend skiverne i æg og derefter i rasp tilsat salt og peber.

Beklæd bradepande med bagepapir.
Steg i ca. 20 minutter og vend så flæsket og giv det yderligere 15-20 minutter.
flæsket afgiver selv alt det fedtstof til stegningen der er nødvendig.

server evt. med stuvede kartofler tilsat persille


Tips:

bliver alt flæsket ikke spist,smager det dejligt koldt til et stykke rugbrød næste dag som frokost.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (24 stemmer)

Opskriften er vist 60345 gange,
og udskrevet 660 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10783 (2567 kcal)
KJ pr. Pers. 2695 (641 kcal)
Vægt ialt 860 gram
Vægt pr. Pers. 215 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1253 KJ (298 kcal)
Protein 15.4 gram
Fedt 26.7 gram
Kulhydrat 0.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Boogieanker  -  2019-12-04 17:09:36
Langtids stegning af paneret flæsk. Kan det anbefales? Almindelig Stegeflæsk bliver super super. Ved langtidsstegning.

Ros8nb8rG  -  2017-06-26 14:04:06
Fattigmand kotteletter..?? Stegt flæsk med frisk persille sovs.. og rødbeder... er en klassikker.... og kalde det andet er unationalistisk...!! :D

Hans Norge  -  2012-12-16 12:40:22
Kald det "fattigmandskoteletter" navnet klinger, men det er en herreret! Vi serverer den altid med en god løgsovs til (den hvor man klarer 3-4 skivede løg på panden og blander dem i en hvid opbagt sovs med et drys muskatnød i) MUMS !!! det er godt og særdeles billigt også. 10 her fra !