Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Torskefile/Pengasiusfiler

Torskefile/Pengasiusfiler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Flemming Lüttge

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.torske-/pengasiusfilér
 Citronsaft
1 rød peberfrugt
2 dl.ris blandet vildris
75 g.baby spinat
2 tsk.karry
1 ds.kokosmælk
1 dl.fiskebouillon
 salt
 peber
 olie
 
Opskrift:
Kog risene
Læg filerne i et ovnfast fad pryp med citronsaft samt kryder peber og salt.
I ovnen ved 190 gr. i ca. 20 min.
Del peberfrugten i små tern og sauter i 5 min.
Tilsæt den kogte ris samt spinat endnu 2 min.
Rist karryen i lidt af den faste kokosmælk som er øverst i dåsen.
Tilsæt derefter resten af kokosmælken samt bouilllonen og lad sausen simre lidt.
Samg til med citronsaft,peber og salt
Server sausen til fisken.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4072 gange,
og udskrevet 78 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Flemming  -  2012-04-29 17:29:28
Prøve den uden fisk -kom lidt mere ris i retten samt muslinger, tun og rejer det er rigtig godt