Majspandekager, hurtige

Majspandekager, hurtige, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 15 stk.
HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi Madsen

Indsendt :      Red :
Majspandekager, hurtige, billede 4 Majspandekager, hurtige, billede 1 Majspandekager, hurtige, billede 2 Majspandekager, hurtige, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
90 gram Majsmel
90 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
60 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Hvedemel, majsmel og salt blandes sammen. Mælk og æg tilsættes.

Smelt margarinen og hæld den i dejen.

Steg pandekagerne.





karakterer:
Opskriften er vist 113548 gange,
og udskrevet 1881 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (147 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7052 (1679 kcal)
KJ pr. stk. 470 (111 kcal)
Vægt ialt 1120 gram
Vægt pr. stk. 74 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 629 KJ (149 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 15.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-01-07 20:43:38
De kan sikker godt spises med syltetøj, men disse pandekager er madpandekager ala tortila og ikke dessertpandekager

  -   2023-11-24 12:24:47
Kan de spises med syltetøj?

  -   2018-06-03 13:29:05
Nåre ja og jeg bruger så letmælk i stedet for skummetmælk. :D

  -   2018-06-03 13:23:56
Pandekagerne her smager godt har fulgt opskriften som der står med mængde og det bliver bare en lækker blød pandekage. At andre siger det bliver sjasket forstår jeg ikke, pandekage dej er jo tyndt, hvis det blev tykkere var det da nærmere boller man lavede? At det er tyndt gør intet pandekagerne bliver nemlig mere bløde af det. Og de mætter godt. Laver det tit, og alle her hjemme er vilde med dem. :D

  -   2018-02-28 20:11:40
Forholdet af mælk i opskriften er for høj. 4,5 dl. er tilpas til 15 stk

  -   2015-10-07 10:06:15
Sikke en tynd gang sjask,

  -   2014-07-08 22:00:37
Har nu til aften bagt pandekagerne, og følger man opskriften, er det en omgang tyndt dej, tilsatte 4-5 spsk mel(1 1/2 majsmel, og 3 spsk hvedemel med top) Tilsatte 1 1/2 tsk fint salt, men portion en kan sagtens klare 2 tsk☺ De smagte rigtig godt😃

  -   2013-06-01 17:45:27
Så fandt jeg den rigtige opskrift på pandekager. De bliver tilpas bløde og sprøde - den helt rigtige blanding! Jeg har denne gang lavet dem til mad, men vil prøve at tilføje lidt sukker og vanilie næste gang. Det er jeg sikker på der er fantastisk! God smag og god sprødhed. Ligesom de skal være!

  -   2012-07-13 20:37:26
Man kan også erstatte lidt af mælken med øl det giver lidt mere smag :)

  -   2012-02-12 18:57:56
Kan godt være at jeg læser opskriften forkert, men med 6 dl mælk, bliver det da godtnok noget tyndt sjask....jeg prøver at lave dem med kun halvdelen af mælken...andre der har det på samme måde ??

  -   2011-08-04 13:33:05
Kan man ikke bruge minimælk istedet for skumme?

  -   2010-10-19 00:12:49
Der kan også bruges olie i stedet for margerine :) prøvede dette i aftes og fungerede fuldstændig perfekt. rigtig god opskrift!

  -   2007-01-25 13:37:36
Jeg bruger dem som madpandekager