Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rådyrlever i hvidvin

Rådyrlever i hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kurt Andersen

Indsendt :



Ingredienser:
1 lever
1 løg
150 g.champignon
 salt
 peber
 hvidvin
 fløde
 smør
 
Opskrift:
Løget snittes fint. Champignonerne renses og deles en eller to gange afhængig af størrelsen.
Løg og champignon klares i en god klat smør. Imens skæres den rensede lever i strimler, som lægges på panden og brunes sammen med løg og champignon. Der tilsættes salt og peber.
Hvidvin hældes over til leveren er halvt dækket, og lad derefter retten simre i ca. 20 min.
Smag til med fløde med fløde og giv eventuelt retten lidt kulør.


Tips:

Vi serverer kartofler og lidt surt, men kartoffelmos kan også være en god ide.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2423 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu