Citronfromage på den lette måde

Citronfromage på den lette måde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Husblas, blade
3 pasteuriserede hele æg
100 g.sukker
1 tsk.fintrevet citronskal
0.5-1 dl.friskpresset citronsaft
2.5 dl.Piskefløde
 
 Pynt:
 Piskefløde
Opskrift:
sæt husblas i blød i vand i 10 min.
Imens piskes de hele æg med el-pisker til de er seje, skummende og luftig - de ska nok have ca. 10 min.
Pres og riv citronerne.
Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med citronskal og -saft. Kom lidt af fromagen over i blandingen, for at køle husblassen lidt ned.
Rør husblassen i æggene.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, når den er næsten stiv.
Hæld fromagen i portionsglas eller -serveringsskål. Stil dem tildækkede i køleskabet til de er stivnede. Pynt med flødeskum inden serveringen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Citronfromage

karakterer:
Opskriften er vist 29071 gange,
og udskrevet 903 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-11-10 14:03:48
Hurtig at lave og super lækker.... husk sukker sammen med æggene fra starten ;)

  -   2014-10-05 19:52:54
Yes - sukker og æg piskes sammen. Med 3 blade husblas - jeg havde ikke flere - blev det en særdeles lækker og luftig fromage.

  -   2014-09-30 20:12:26
Hvordan kan det forekomme, at 9 personer har givet karakter uden at bemærke, at der mangler oplysning om, på hvilket tidspunkt sukkeret skal tilsættes. Æggene skal formentlig fra start piskes med sukkeret.