Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kylling dybbet i parika og salt

Kylling dybbet i parika og salt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fysegnet

Indsendt af : Mathias Andersen

Indsendt :



Ingredienser:
2 kyllinger
 Paprika (efter antal personer)
 Salt (-||-)
 Vand (bare så kødet er dækket med vand i skålen)
4 løg
 Chream freache
2 fedhvidløg
250 g.
150 g.hvedemel
1 pakkeananasser PÅ DÅSE!
 "æbler4
 Hvidkål
 Eddike
 Olie
 Salt
 peber
 Okse bujlyoner
 
Opskrift:
Først skær kyllingen så Bland 4 teskefulde paprika med 2 teskefulde salt og bland det med kyllingen...
Skær så fint hakkede løg og hvidløg og derefter svitser du det så de bliver gyldne og så tag dem af panden og ned i skål og så steger du kødet til det er gennemstegt derefter putter du vand i og lader det simre i 40 - 50 min

imens det simrer skal du blande cirka 200 - 250 gram creamfrache 100- 150 mel og blander det INDTIL DER IKKE ER FLERE
KLUMPER I!!! (det behøves ikke at stå i køleren ;-))

Du skal også lave en vinther salat du skal bruger 1 pakke med ananaser PÅ DÅSE!, 3 - 4 æbler og noget hvidkål du skærer kålsalteteb ud i fine stykker og æbler og ananaserne skal skæres ud i trekants former. Når du har skært det ud skal du lave noget dressing imens du skal bruge eddike, olie, salt og peber bland det sammen indtil du syntes det smager godt ;-). Hæld så dressingen ned i salaten og sæt den ind i køleskabet til spisning.

når det har simret tager du kødet op og hælder den blandede chreamfreache og mel
I og putter okse bullyonger samt noget salt smag dig frem ;-)
Når sovsen er færdig hæld det ned i gryden med kødet og din ret er færdig.


Tips:

Følg Opskriften ;-)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3127 gange,
og udskrevet 55 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mathias  -  2012-03-27 19:12:21
Den skal Prøves... DET ER DET VÆRD!