Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Min Canadiske Lasagne

Min Canadiske Lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Rolf

Indsendt :



Ingredienser:
350 g.hakket oksekød
500 g.hakket svinekød
1 løg
2 fedhvidløg
1 ds.hakkede tomater
2 ds.tomatpuré
1 ds.af din ynglings tomat sovs
1 dl.vand
2 spsk.sukker
3 tsk.basilikum
1 spsk.italiensk blandings krydderi
1 spsk.salt
 pepper
4 spsk.hakket persille
 lasagne plader
500 g.ricotta ost
1 æg
350 g.mozzarella ost
 Parmesan ost
 
Opskrift:
brun oksekød og svinekød med løg og hvidløg i en dyb gryde. Bland de næste 4 ingridienser i. Derefter skal basillikum, italiensk blandings krydderi, salt pepper og halvdelen af persillen røres i. Læg låg på og lad det simre i 1 1/2 time(rør ind imellem). Imens skal Ricottaen røres med ægget, lidt salt og resten af persillen. Sæt ovnen til 190 grader.
I et ovnfast fad fedetet fed smør skal der først en lag af kødsovsen, derfter et lag lasagne plader. Oven på det første lag plader kommes et jævnt lag af ricotta blandingen og 1/3 af mozzarella osten. Fortsæt med denne fremgangsmåde indtil der ikke er mere kødsovs tilbage. (Vigtigt at kødsovs er øverst). Læg sølvpapir over. Læg den i ovnen i 25 minutter. Fjern sølvpapiret, kom lidt mere mozzarella ost ovenpå og bag 25 minutter mere. Lad stå minimum 15 minutter før i spiser. Lang men god opskrift


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 3513 gange,
og udskrevet 34 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Marcus  -  2013-02-12 02:21:02
Ved ikke hvofor do kalder den Canadisk? Ellers ok.

poul schriver  -  2012-03-22 23:13:35
jeg brugte ikke salt eller sukker. God lasagne.

Jessica  -  2012-03-18 17:19:18
Ummmmm. Den var bare go'