Karameliserede agerhøns

Karameliserede agerhøns, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 agerhøns
150 g.bacon i tern
8 spsk.Sirup, lys
 salt
 barbecue
 
Opskrift:
Skyl agerhønsene.
Stop dem med bacontern og luk hullerne til med kødnåle.
Hæld 2 spsk sirup på hver høne. (Gem de resterende 4 spsk til senere.)
Drys lidt salt og barbecue ovenpå.
Sæt hønsene i en 200 grader C. alm. ovn i 1 time og 1 kvarter.
Efter en halv time i ovnen hældes 1 spsk sirup på hver høne.
Efter en time i ovnen hældes 1 spsk sirup på hver høne.





karakterer:
Opskriften er vist 4889 gange,
og udskrevet 95 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu