Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karameliserede agerhøns

Karameliserede agerhøns, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøne - Agerhøns

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :



Ingredienser:
2 agerhøns
150 g.bacon i tern
8 spsk.lys sirup
 salt
 barbeque
 
Opskrift:
Skyl agerhønsne.
Stop dem med bacontern og luk hullerne til med kødnåle.
Hæld 2 spsk sirup på hver høne. (Gem de resterende 4 spsk til senere.)
Drys lidt salt og barbeque ovenpå.
Sæt hønsne i en 200 grader C. alm. ovn i 1 time og 1 kvarter.
Efter en halv time i ovnen hældes 1 spsk sirup på hver høne.
Efter en time i ovnen hældes 1 spsk sirup på hver høne.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3582 gange,
og udskrevet 67 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu