Karameliserede agerhøns
Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skyl agerhønsene.
Stop dem med bacontern og luk hullerne til med kødnåle. Hæld 2 spsk sirup på hver høne. (Gem de resterende 4 spsk til senere.) Drys lidt salt og barbecue ovenpå. Sæt hønsene i en 200 grader C. alm. ovn i 1 time og 1 kvarter. Efter en halv time i ovnen hældes 1 spsk sirup på hver høne. Efter en time i ovnen hældes 1 spsk sirup på hver høne. |
|
Opskriften er vist 4889 gange,
og udskrevet 95 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne