Kødsovs med rødvin

Kødsovs med rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.3 dl.rødvin
1 stort løg
1 ds.hakkede tomater
1 oksebouillon
400 g.oksekød
 
Opskrift:
Rødvinen bringes i kog i en gryde.

Imens rødvinen koger, hakkes løget. Og når rødvinen har kogt i 15 minutter puttes løget ned i den kogende rødvin. Dette koges sammen i 5 minutter. Herefter puttes oksekødet ned i gryden og koges til det er brunet. Herefter kommes de hakkede tomater og oksebouillonen i gryden.

Retten koges i valgfrit tidsrum - alt efter hvor meget sovs man ønsker. Herefter smages det til med salt og peber. Velbekomme :)





karakterer:
Opskriften er vist 7118 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu