Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kødsovs med rødvin

Kødsovs med rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2.3 dl.rødvin
1 stort løg
1 ds.hakkede tomater
1 oksebouillon
400 g.oksekød
 
Opskrift:
Rødvinen bringes i kog i en gryde. Imens rødvinen koger, hakkes løget. Og når rødinen har kogt i 15 minutter puttes løget ned i den kogende rødvin. Dette koges sammen i 5 minutter. Herefter puttes oksekødet ned i gryden og koges til det er brunet. Herefter kommes de hakkede tomater og oksebouillonen i gryden. Retten koges i valgfrit tidsrum - alt efter hvor meget sovs man ønsker. Herefter smages det til med salt og peber. Velbekomme :)


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5772 gange,
og udskrevet 61 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu