Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Biksemad 02

Biksemad 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Erik Aa.

Indsendt :



Ingredienser:
16 kartofler
20 stk.skiveskåret Peperoni
2 stk.Chorizopølser
4 løg
4 æg
 Ristede løg
 Smør
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Her er en biksemad som jeg har udviklet igennem mange år.
Det tager lidt tid at lave den, men til gengæld så slår den alt hvad jeg har smagt. Sæt lidt tid af og glæd dig selv og dine med en rigtigt dejlig gang biks.
Man gør således :
1. Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på ca. 2x2 cm.
Kartoflerne koges i 10 minutter. du fortsætter med trin 2.
2. Løggene pilles og skæres i skiver med en tykkelse på ca. 1 cm. Skiverne deles i kvarte. Løggene steges let gyldne i smør.
3. Chorizopølserne behandles ved at det meget tynde skind tages af. Pølserne skæres i skiver med en tykkelse på 1 cm.ølserne lægges på panden og steges ved ret hård varme. Du vender dem med og til sidst når de er ret brunede, skruer du helt op og giver dem 30 sekunder for hår varme imens du ryster panden let og lader pølserne stege godt igennem.
4. Du tager ca. 20 skiver peperoni og deler dem halvt over. De brunes på panden. De skal ikke være tørre, men man skal kunne se at de er godt brune med stadigt driver af fedtet.
5. Nu tager du kartoflerne og bruner dem i en stor gryde. Der skal bruges smør og du skal starte med lidt svag varme. Du skal kæle for kartoflerne og sikre at de langsom bliver brunede. De skal have skorpe, men de skal IKKE være totalt brunede - du ved godt hvordan en kartofel ser ud når den er ok.
6. Samling !
Kartoflerne pebres med groft peber, således at du kan se at alle kartofler har fået peber. Du strør en lille smule salt over dem ( 1/2 tsk. fuld ).
Nu tager du alle de andre ting og rører forsigtigt sammen med kartoflerne.
Du varmer det op ved middelvarme og du kan nu se hele retten foran dig i gryden.
Når det ser ud " som du ved biksemad skal " hælder du 5 spiseskefulde ristede løg i retten og rører igen rundt.
Retten er nu klar.

Tips:

Den vinder meget ved at stå og trække til dagen efter - smagsindtryggende samles bedre på den måne. Du serverer den med for eksempel : Groft rugbrød og tandsmør Asier Rødbeder Ketchup Sennep


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5156 gange,
og udskrevet 55 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu