Østrigsk Kanelkage

Østrigsk Kanelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Frysegnet

Indsendt af : Joel

Indsendt :



Ingredienser:
150 g.smør
250 g.sukker
2 æg
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
4 tsk.kanel, stødt
2 tsk.vanilliesukker
2-3 dl.æblemos
 
Opskrift:
Smør og sukker røres godt. Æggene tilsættes 1 ad gangen.
Melet blandes med krydderierne og røres sammen med æblemosen.

Dejen kommes i en bradepande ca. 20 x 30 cm. Bages på nederste rille ca. 40 min. ved 170 grader.

Pynt evt. med hvid glasur eller drys flormelis over.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 16710 gange,
og udskrevet 338 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2021-07-03 14:13:10
Når der ikke står noget så regn med alm. ovn

  -  2021-06-27 11:55:26
Skal den bages uden varmluft , der står nemlig ikke noget ,andet end 170 grader i 40 min.

  -  2021-03-27 10:00:06
min mor har den opskrift fra en gammel avis, tror det er fra en kage blad. og vi elsker den, men vi putter også mere mos i

Annie  -  2018-08-18 10:31:14
Den smager endnu bedre med 200 gram skrællede æbler, skåret i små stykker. Og undlad glasur, men giv i stedet lidt cremfraice til.

Anne  -  2016-09-08 14:25:56
Rigtig dejlig kage, saftig og smager godt af kanel. Tillige nem at lave.

Anne  -  2015-02-07 14:19:25
En rigtig lækker kage , saftig og dejlig kanelsmag

nancy  -  2014-02-06 16:42:07
den må jeg virkelig prøve, lyder som en lækker kage !!!!