Grundopskrift Pandekager

Grundopskrift Pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : JanHan

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Hvedemel
4 dl.Mælk
4 Æg
3 spsk.Smør evt becel. (flydende)
5 tsk.Sukker
0.5 tsk.Salt
 
Opskrift:
1. Vej mel af i den primære skål og tilsæt heri sukker og salt. Bland med piskeris.

2. I den sekundære blandes piskes mælk og æg sammen til en ensartet masse.

3. Rør nu mælk-æggeblandingen i melet lidt af gangen. Rør til en klumpfri dej.

4. Tilsæt det flydende fedtstof og rør lidt rundt. Hermed behøver vi ikke komme fedtstof på stegepanden.

5. Hæld dejen i en kande og lad den hvile i 30 min. i køleskabet. Hvis du ikke har en kande

kan du bare lade dejen hvile i skålen og bruge et deciliter mål eller en opøserske til at hælde fra.

6. Sæt en pande over på middelhøj varme.

7. Rør dejen godt sammen inden bagningen.

8. Hæld lidt af dejen midt på panden og drej panden rundt så dejen dækker hele panden.

9. Pandekagen vendes når gyldenbrun.

10. Pandekagen skal have lidt kortere tid på den anden side.

11. Når en pandekage er færdig, lægges den på en tallerken med en tallerken (med bunden i vejret) som låg.

12. Nyd de varme pandekager.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pandekager

karakterer:
Opskriften er vist 11456 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu