Havregrynskugler med marcipan 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Asbjørn Indsendt : Red : |
|
|
bland marcipan og smør med en håndmikser. så blander du flormelis og kakao i, til sidst tilsætter du en smule mælk så de ikke er så tørre når man skal spise dem :)
så ruller du dem til de er ca. lige store til sidst triller du dem i kokosmel, og så ind i køleskabet i en halv time. spises helst kolde. ENJOY! virkelig lækre. Tips: kokosmel og marcipan kan undværes evt. put lidt appelsin juice i, istedet for mælk håber i kunne lide dem :-) |
|
Opskriften er vist 20338 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (178 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina.1965 - 2013-10-26 14:36:15 De her er bare total mums, og jeg har faktisk lige lavet dem og skulle have dem med som en del af en fødselsdagsgave imogen, men nu er de spist så må vist igang igen med en noget større potion. bettina.1965 - 2012-12-12 11:07:51 Til Anonym. Der står altså øverst at der bliver 10 stk !!!! Anonym - 2012-10-23 21:43:27 Hvormange havregrynskugler for man ud af en portion? Asbjørn - 2012-03-06 15:22:00 og undskylder stavefejl og glemte punktummer og kommaer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne