Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pistacieovnbag fisk med fyldte champinon

Pistacieovnbag fisk med fyldte champinon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Missrefsgaard

Indsendt :



Ingredienser:
2 hvidfisk filetter
 
 Dressing:
 spsk. smeltet smør2
2 spsk.dijonsennep
4 tsk.honning
 
 Panering:
50 g.hakkede pistacienødder
3 spsk.rasp
3 spsk.hakket persille
 
7 store champinong
25 g.soltørrede tomater
3 spsk.hakket persille
3 fedhvidløg
 olie til stegning
 
Opskrift:
bland dressingen sammen og smør fisken i et tyk lag og vend herefter i panering

læg i et ildfast fad

udhul 6 champignon og hakket indholdet sammen med den sidste champignon.
hak hvidløg
kom olie på panden og svits hvidløg og champignon, tilsæt derefter de soltærrede tomater og persille
fyld champignonerne med fyldet og stil sammen med fisken i det ildfaste fad

bag i en forvarmet ovn på 225g i 15-17 min og server


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2207 gange,
og udskrevet 53 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu