Pistacieovnbag fisk med fyldte champinon

Pistacieovnbag fisk med fyldte champinon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Missrefsgaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 hvidfisk filetter
 
 Dressing:
 spsk. smeltet smør2
2 spsk.dijonsennep
4 tsk.honning
 
 Panering:
50 g.hakkede pistacienødder
3 spsk.rasp
3 spsk.hakket persille
 
7 store champinong
25 g.soltørrede tomater
3 spsk.hakket persille
3 fedhvidløg
 olie til stegning
 
Opskrift:
bland dressingen sammen og smør fisken i et tyk lag og vend herefter i panering

læg i et ildfast fad

udhul 6 champignon og hakket indholdet sammen med den sidste champignon.
hak hvidløg
kom olie på panden og svits hvidløg og champignon, tilsæt derefter de soltørrede tomater og persille
fyld champignonerne med fyldet og stil sammen med fisken i det ildfaste fad

bag i en forvarmet ovn på 225 g i 15-17 min og server





karakterer:
Opskriften er vist 3139 gange,
og udskrevet 73 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu