Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Wok med nudler, champignon og kylling

Wok med nudler, champignon og kylling , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Madørets mor

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.nudler
1 rød peber (200 g)
0.5 gulerod (50 g)
1 spsk.sesamolie
1 spsk.gul karry pasta
2 fedhvidløg
2 kyllingebrystfilet’er (300 g)
1 glasBonduelle Gourmet Champignon Mini (185 g)
2 spsk.fiskesauce
3 spsk.østerssauce
2 spsk.soja
2 forårsløg (60 g)
45 g.saltede cashewnødder
1 bdt.koriander
1 lime
 
Opskrift:
Kog nudler som anvist på pakken.
Skær rød peber og gulerod i tynde strimler.
Varm sesamolie op i en wok sammen med gul karrypasta og hvidløg.
Skær kyllingebrystfiletterne i tynde skiver og kom dem i wokken sammen med Bonduelle Gourmet Champignon, Mini. Steg det til kyllingen er gennemstegt.
Tilsæt fiskesauce og grøntsager. Steg det hele under omrøring i 2-3 minutter.
Tilsæt nudler, østerssauce og soja og bland det hele godt sammen.

Drys hakkede forårsløg, cashewnødder og koriander over wokretten og server med limebåde til.


Tips:

Jeg blev kontaktet af en sød Pr-dame i forbindelse med min madblog, hvor hun ville fortælle om Bonduelles nye Gourmet Champignon på glas. De er vildt gode og kan anbefales, selv om jeg aldrig har været så vild med grøntsager på glas.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 17393 gange,
og udskrevet 152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu