Risotto 04

Risotto 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Flemming Lüttge

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.risottoris
60 g.smør
4 skalotteløg
1 glastør hvidvin
1.5 l.hønsebouillon
 Revet parmesan
1 nipsafran
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Opvarm hønsebouillonen
Hak de 4 løg
Smelt 30 gr. smør kom løgene i
Tilsæt risottorisen rør indtil de indsmurt i smør.
Tilsæt hvidvin.
hæld varm bouillon på, lidt efter lidt.
Tilsæt safran.
Tag gryden af varmen.
Riv en god håndfuld parmesan og komdet i risen.
Kom resten af smørret i.


Tips:

Det vigtigt at risene ikke skylles inden de kommer i gryden og at de er helt indsmurte i smør,hvorved risen ikke koger ud til grød. Kan også serveres med Osso buco.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risotto

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3240 gange,
og udskrevet 79 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu