Risotto 04

Risotto 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Flemming Lüttge

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
400 g.risottoris
60 g.smør
4 skalotteløg
1 glastør hvidvin
1.5 l.hønsebouillon
 Revet parmesan
1 nipsafran
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Opvarm hønsebouillonen

Hak de 4 løg. Smelt 30 gr. smør kom løgene i. Tilsæt risottorisen rør indtil de indsmurt i smør. Tilsæt hvidvin. hæld varm bouillon på, lidt efter lidt.

Tilsæt safran. Tag gryden af varmen.
Riv en god håndfuld parmesan og kom det i risen.
Kom resten af smørret i.

Tips:

Det vigtigt at risene ikke skylles inden de kommer i gryden og at de er helt indsmurte i smør, hvorved risen ikke koger ud til grød. Kan også serveres med Osso buco.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risotto

karakterer:
Opskriften er vist 3430 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu