Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pastitsuo

Pastitsuo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.pasta skruer eller lignende
1 løg
1 ds.tomater
 olie
 salt
 peber
500 g.oksekød
 rasp
 
 Saucen:
4 spsk.magarine
4 spsk.(støgne) mel
5 dl.mælk
3 æg
 salt
 reven muskatnød
 evt.100 g. parmesan ost
 
Opskrift:
pasta koges, drypper af og kommes i rasp drysset ovenfast fad.
løg hakkes fint
Oksekød og løg svitses i en gryde(olien), hvorefter tomaterne tilsættes (med væske), smages til med salt og peber. Snurrer for svag varme.
Hældes over pastaen.
Saucen:
magarinen smeltes, melet røres i og og det røres sammen. mælken tilsøttes lidt efter lidttil flødeagtig. tag saucen af varmen. pisk æggene sammen
med lidt salt og reven muskatnød. Ægge blandingen røres i saucen, kog forsigtigt op. Osten kommes i.
høldes over pasta og kød saucen
Sæt fadet i en forvarmet ovn 220 grader i 30 min.
Kan serveres med grønsalat og flutes


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1802 gange,
og udskrevet 43 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu