Pastitsuo

Pastitsuo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.pasta skruer eller lignende
1 løg
1 ds.tomater
 olie
 salt
 peber
500 g.oksekød
 rasp
 
 Saucen:
4 spsk.margarine
4 spsk.mel
5 dl.mælk
3 æg
 salt
 Muskatnød, friskrevet
 evt.100 g. parmesan ost
 
Opskrift:
pasta koges, drypper af og kommes i rasp drysset ovnfast fad.

løg hakkes fint
Oksekød og løg svitses i en gryde(olien), hvorefter tomaterne tilsættes (med væske), smages til med salt og peber. Snurrer for svag varme.
Hældes over pastaen.

Saucen:
margarinen smeltes, melet røres i og og det røres sammen. mælken tilsættes lidt efter lidt til flødeagtig. tag saucen af varmen. pisk æggene sammen
med lidt salt og reven muskatnød. Ægge blandingen røres i saucen, kog forsigtigt op. Osten kommes i.
hældes over pasta og kød saucen

Sæt fadet i en forvarmet ovn 220 grader i 30 min.

Kan serveres med grønsalat og flutes





karakterer:
Opskriften er vist 2312 gange,
og udskrevet 74 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu