Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i sød karry

Kylling i sød karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
1 hel kylling
 laurbær blade
7.5 dl.vand
2-3 tsk.karry
2 stk.hønsebouillon terninger
 brun farin
 maizena
 frosne ærter
 salt
 ris
 flütes
 
Opskrift:
kog kyllingen mør i vandet tilsat 1 bouillon terning og laurbærblade. Sæt kyllingen til afkøling og skil fedt fra vandet.Pluk kyllingen i små stykker. Svits karry i lidt margarine og tilsæt væden fra kyllingen. Jævn med maizena og smag til.Tilsæt brunfarin til sovsen har den ønskede sødme og tilsæt de frosne ærter. Lad simre i 5 min. og tilsæt kyllinge kødet og lad småsimre igen i ca 5 min.

Server med kogte ris og evt. flütes.

Tips:

Jeg plejer selv at tilsætte 4-5 spsk. brun farin men det er en smagssag hvor sødt man kan lide det


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4087 gange,
og udskrevet 55 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu