Kylling i sød karry

Kylling i sød karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hel kylling
 laurbær blade
7.5 dl.vand
2-3 tsk.karry
2 stk.hønsebouillon terninger
 brun farin
 maizena
 frosne ærter
 salt
 ris
 flütes
 
Opskrift:
kog kyllingen mør i vandet tilsat 1 bouillon terning og laurbærblade. Sæt kyllingen til afkøling.

Skil fedt fra vandet. Pluk kyllingen i små stykker.

Svits karry i lidt margarine og tilsæt væden fra kyllingen. Jævn med maizena og smag til. Tilsæt brun farin til sovsen har den ønskede sødme og tilsæt de frosne ærter. Lad simre i 5 min.

Tilsæt kyllingekødet og lad småsimre igen i ca. 5 min.

Server med kogte ris og evt. flutes.

Tips:

Jeg plejer selv at tilsætte 4-5 spsk. brun farin men det er en smagssag hvor sødt man kan lide det





karakterer:
Opskriften er vist 5669 gange,
og udskrevet 77 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu