Påske cookies
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag smørret ud af køleskabet i god tid så det er blødt.
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Rør smør og sukker sammen i en skål med håndmikseren eller en ske. Hæld farin og æg i og rør videre kom de tørre ingredienser i. Rør til dejen er jævn. Rør forsigtig grofthakkede påskeæg i med en ske, gem 1/4 til at drysse oven på. læg bagepapir på bagepladen. sæt dej klumper på pladen med 2 spiseskeer og tryk dem lidt flade. Sørg for, at kagerne er nogenlunde lige store. der skal være god plads mellem dem. Sæt pladen i ovnen på næstøverste rille og bag dem cirka 8-9 minutter, til de er lysebrune. |
|
Opskriften er vist 297042 gange,
og udskrevet 6065 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (393 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne