Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nem Pekingand

Nem Pekingand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Martin

Indsendt :



Ingredienser:
 Frosne kinesiske pandekager
 Frossen udbenet Peking and
 Hoisinsauce
 Agurk
 Forårsløg
 
Opskrift:
Peking and er meget besværlig, at lave selv fra bunden. Så dette er en lækker og nem genvej, der kan gøres for små hundrede kroner og med meget kort tilberedningstid.
Hos den lokale asiatiske købmand kan man i fryseren finde en forberedt peking and og frosne kinesiske pandekager. Begge dele skal have lov at tø op inden brug. Anden tager en dags tid i køleskabet og pandekagerne i 30-60 minutter. Hos den asiatiske købmand finder du også hoisinsauce og formentlig også agurk og forårsløg, ellers må du en tur i supermarkedet.

Den optøede and ligges i en bradepande (skindet op) beklædt med bagepapir og sættes i en 210-220 grader varm ovn i ca. 10-20 minutter. Man skal lige holde øje med den. Den skal være ret mørk. Slut af med grill, så skindet bliver godt sprødt.
Imens kan agurk og forårsløg rengøres og skæres i tynde stænger.
Pandekagerne varmes i mikroovnen i et minut på en tallerken overdækket med film. Eller dampes i en damper.
Efter stegning, skæres anden i en centimetertykke skiver
Servering: Retten anrettes ved bordet. En pandekage smøres med hoisinsauce, derefter ligger man et par skiver and, forårsløg og agurk. Pandekagen rulles sammen. Velbekomme.

Tips:

Vejledende priser for ingredienser: Frosne kinesiske pandekager 8 kr., frossen udbenet pekingand 70 kr., hosinsauce 20 kr..


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5012 gange,
og udskrevet 56 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu