Pitabrød med kartofler og oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : nej Indsendt af : regie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skrald kartoflerne og skær dem i små fine tern, skær radiserne i fine tern og agurken fine tern.
Put olie i en tykbundet gryde og svits kødet, tilsæt derefter hvidløg og kartofler. Hæld vand på og lad den stå og simre i 25-30 min til kartoflerne er møre. Smag til med salt og peber. Tilsæt så radiserne og varm så pitabrødne. Lige før det serveres tilsættes agurken. Tips: Dressing kan undlades |
|
Opskriften er vist 15390 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne