Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Græske kødboller i tomatmarinade 02

Græske kødboller i tomatmarinade 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frank W

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket svinekød
1 æg
1 revet løg
2-3 dl.mælk
1 dl.hvedemel
 salt
 peber
0.5 tsk.stødt koriander
0.5 tsk.tørret basilikum
 
 Tomatmarinade:
1 ds.flåede tomater
1 ds.konc. tomatpure
2 spsk.olie
1 spsk.vineddike
 paprika
 evt.tabasco
 
Opskrift:
Kødboller
Bland alle ingredienserne og stil på køl ½ time.Form farsen med en ske til store runde boller og steg dem gyldne i fedtstof ved svag varme i alt ca 8 min.
Tomatmarinade
Blend eller purer de flåede tomater samt halvdelen af væden fra dåsen, konc.pure, olien og vineddiken.Smag til med paprika, salt, peber og evt tabasco.

Tips:

Serveres med en grøn salat med oliven og fetaost, groft brød


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3896 gange,
og udskrevet 38 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu