Paneret torsk

Paneret torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Paneret torsk, billede 4 Paneret torsk, billede 1 Paneret torsk, billede 2 Paneret torsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.torskefilet
 Hvedemel
1 æg
 rasp
 
 Stegning:
100 g.smør
 
400 g.gulerødder
400 g.porre
2 bdt.Forårsløg
100 g.smør
 
 Pynt:
 Persille frisk.
 
800 g.kartofler
 
Opskrift:
Start med at skrælle gulerødderne og rense porre og forårsløg. Gulerødder og porrer skæres i 5 cm stykker som herefter skæres i julienne. Med gulerødderne gøres dette nemmest på et mandolinjern, porerne med kniv. Forårsløgene skæres på skrå i ca. 2 cm. stykker.

Grøntsagerne blancheres et par minutter (ikke møre) i kogende vand. Tages op og skylles med koldt vand og kan herefter sættes til side mens torsken tilberedes.

Torsken gås efter for evt. ben og skæres i passende stykker. Vendes herefter i mel, så i æg og rasp.

Den panerede torsk steges på pande i smør 4-5 minutter på hver side.

Mens torsken steger dampes grøntsagerne møre i smør.

Server Den panerede torsk med smørdampede grøntsager, kogte kartofler og brunet smør.





karakterer:
Opskriften er vist 1919 gange,
og udskrevet 65 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu