Tomatsauce til pasta

Tomatsauce til pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SaucerRet : Saucer - Grønsagssaucer

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Tomatsauce til pasta, billede 4 Tomatsauce til pasta, billede 1 Tomatsauce til pasta, billede 2 Tomatsauce til pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
1 Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
100 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Timian, frisk
2 Laurbærblade
   
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

10 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Rodfrugterne skrælles og skæres i tern. De steger i olivenolien sammen med timian og laurbærblade nogle minutter.

Tomatpure tilsættes og hvedemel drysses over og røre i et par minutter. Tilsæt grøntsagsbouillon og tomater og lad tomatsauce simre 20 minutter.

Saucen sigtes og smages til med salt. Synes du den er blevet for tyk, kan der tilsættes lidt vand.





karakterer:
Opskriften er vist 1938 gange,
og udskrevet 40 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4455 (1060 kcal)
KJ pr. Pers. 1113 (265 kcal)
Vægt ialt 2343 gram
Vægt pr. Pers. 585 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 190 KJ (45 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu