Tomatsauce til pasta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
1 Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
100 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Timian, frisk
2 Laurbærblade
   
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

10 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 4455 (1060 kcal)
KJ pr. Pers. 1113 (265 kcal)
Vægt ialt 2343 gram
Vægt pr. Pers. 585 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 190 KJ (45 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)