One pot kylling i karry

One pot kylling i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
One pot kylling i karry, billede 4 One pot kylling i karry, billede 1 One pot kylling i karry, billede 2 One pot kylling i karry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Karry, madras
0.5 spsk. Gurkemeje, stødt
   
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Mango, frisk
300 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
4 dl. Rismel
1 ds. Kokosmælk, stor dåse 400ml 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
evt. Bouillonterning, kylling 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
  Pynt:
Koriander, frisk
   
Opskrift:
Olien varmes op i en gryde, tilsæt kyllingefilet skåret i strimler samt karry og gurkemeje, og steg et par minutter.

Tilsæt peberfrugt og mango i tern samt porre i ringe og steg videre endnu et par minutter. Hvis mangoen er meget mør kan man vente med at tilsætte den til risene er kogte, og lad dem trække med.

Tilsæt ris, kokosmælk, vand og evt. en bouillonterning.
Lad det koge op. Skru ned for varmen og lad gryden simrer ca. 10 minutter til risene er mørere, tilsæt evt. mere vand efter behov. Lad retten stå og trække 10 minutter inden servering.

Pyntes evt. med friskhakket koriander.





karakterer:
Opskriften er vist 4976 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6310 (1502 kcal)
KJ pr. Pers. 1577 (375 kcal)
Vægt ialt 2072 gram
Vægt pr. Pers. 518 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 304 KJ (72 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu