Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kødsovs de Luxe

Kødsovs de Luxe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Chef Kasper

Indsendt :



Ingredienser:
0.5 flaskerødvin
2 finthakkede løg
2 finthakkede fed hvidløg
400 g.hakket oksekød
2 spsk.tomatpuré
2 ds.hakkede tomater
10 blade frisk basilikum
 Friskrevet parmesan
 Olivenolie
 Sort peber
 Havsalt
 Evt.et laurbærblad
 
Opskrift:
Start med at koge rødvinen ind til 2 dl.

Varm en stor pande godt op, tilsæt olivenolie og brun kødet grundigt af. Tag kødet af panden, skru lidt ned for varmen og tilsæt de finthakkede løg og en tsk. havsalt. Rør i løgene konstant - de må ikke brune, men skal bare forsigtigt steges klare.

Tilsæt hvidløg efter 5 minutter og giv det et par minutter mere.

I med kødet og vend det hele grundigt sammen. Tilsæt den indkogte rødvin, hakkede tomater, tomatpuré, samt eventuelt et laurbærblad og bring retten i kog.

Lad det simre ved lav varme i en times tid.

Kog spaghetti som anvist på pakken og smag sovsen til med havsalt og sort peber og vend basilikum i 2 sekunder inden den serveres.

Riv masser af parmesan ud over det hele, når den er landet på tallerkenen.

Tips:

Man kan, hvis man vil, sagtens tilsætte både oregano og timian, hvis man vil. Det er til syvende og sidst et spørgsmål om smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 5827 gange,
og udskrevet 51 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu