Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blæksprutte i tomatconcasse

Blæksprutte i tomatconcasse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Mogens Almdal

Indsendt :



Ingredienser:
 Blækspruttetuber
 hvidløg
 chilli uden kerner
 ds.hakkede tomater
 frosne rejer
 hel spinat
 citronskal
 flutes
 
Opskrift:
Hos fiskehandleren købes en pose med frosne blæksprutteringe. Der beregnes 1 pr. person. Tuberne flækkes og renses, evt. "flipstivere" fjernes. Et krydsmønster ridses forsigtigt på indersiden hvorefter den udskæres i tommelfingerstykker.
Koges 10 minutter i rødvinseddike ved svag varme. Væden sies fra og sprutterne kommes i en kaserolle med lidt olivenolie samt et hakket hvidløg og strimler af chilli uden kerner. Simrer nogle minutter og tilføres et glas tør vermuth og koges ned. Derefter tilsættes 3/4 af en dåse hakkede tomater og simrer ca. 1 time med løbende tilsætning af grøntsagsfond
Optøet hel spinat sauteres på en pande i olivenolie med et fed hvidløg samt en smule rødvin. Blæksprutterne kommes i sammen med en håndfuld frosne rejer. Efter 10 minutter drysses en lille smule revet citronskal over. Serveres fra panden med lun flutes.

Tips:

Pas på med ikke at give sprutterne for høj varme, da de kan gå hen og blive hårde og gummiagtige.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2909 gange,
og udskrevet 60 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu