Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Panna Cotta med marinerede bær (1350 kJ / 320 kcal

Panna Cotta med marinerede bær (1350 kJ / 320 kcal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Diverse bær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Else

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.Cremefine til Madlavning 7%
75 g.sukker
0.5 stang vanille
3 blade husblas
1 dl.koncentreret hyldeblomstsaft
1 dl.vand
250 g.bær, fx jordbær, blåbær, ribs, hindbær eller brombær
0.5 stang vanille
50 g.sukker
 
Opskrift:
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand i 3-4 min.
Tag den op og pres vandet fra.
Varm langsomt Cremefine, sukker og vanille op til kogepunktet under omrøring.
Smelt den udblødte husblas i den varme masse.
Si blandingen igennem et finmasket sigte og fordel cremen i fire glas.
Sæt glassene i køleskabet mindst 2 timer inden serveringen.
Bring hyldeblomstsaft, vand, vanille og sukker i kog og lad det koge ind, til konsistensen er som sirup.
Hæld den varme lage over bærrene og stil det på køl.
Kom bærrene på toppen af penna cottaen og server.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Panna cotta

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3801 gange,
og udskrevet 63 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu