Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksemignon med rodfrugter og romersk pebersauce (1

Oksemignon med rodfrugter og romersk pebersauce (1, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tykstegsfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Else

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.oksemignon eller roastbeef af tykstegsfilet
 Becel flydende
 Salt
 peber
2 røde peberfrugter
1 finthakket skalotteløg
1 dl.tør hvidvin
1.5 dl.hønsebouillon
2 dl.Cremefine til Madlavning 7%
2 spsk.hvid balsamico
1 kg.blandede rodfrugter, fx gulerod, persillerod, rødbede og pastinak
1 helt hvidløg
2 rosmarinkviste
 
Opskrift:
Sådan gør du
Saucen
Halver og rens peberfrugterne og tryk dem flade.
Grill peberfrugterne i ovnen med skindsiden opad til skindet er mørkt og bobler op.
Læg dem til afkøling og træk skindet af.
Sauter skalotteløgstykkerne i Becel, til de er klare, tilsæt hvidvin og kog ind til det halve.
Kom peberfrugt og bouillon ved og lad det koge i 10 minutter, til peberfrugterne er godt møre.
Blend saucen med Cremefine og lad den koge godt igennem.
Smag til med balsamico, salt og peber.

Rodfrugterne
Gør rodfrugterne i stand, skær dem i grove stykker og pil hvidløgene
Læg rodfrugter og hele hvidløg i en bradepande.
Læg rosmarinkviste ved, krydr med salt og peber og dryp lidt Becel over.
Bag rodfrugterne i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min.

Oksemignon
Brun kødet i Becel og krydder med salt og peber.
Steg kødet i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
Brug et stegetermometer. Stegen er rosa ved ca. 60 grader.
Lad kødet hvile i 10 min., inden du skærer det i skiver.

Server med pebersauce og bagte rodfrugter.
Tip: Server saucen i et lille glas. Det gør det visuelle udtryk endnu mere delikat.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4936 gange,
og udskrevet 89 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu