Chokoladecreme med rabarberkompot

Chokoladecreme med rabarberkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertcreme

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Creme:
1 dl.sødmælk
1 dl.kaffelikør
3 spsk.sukker
2 æggeblommer
3 Husblas, blade
200 g.mørk chokolade
1 dl.piskefløde
4 makroner
 
 Kompot:
10 stilkerabarber
3 dl.vand
100 g.sukker
1 tsk.Vaniljesukker
 
Opskrift:
Creme:
Kog mælken op med likør og sukker. Læg husblads i blød i koldt vand i 3-4 min. Knug den fri for væde og kom den i en gryde med lidt vand. Smelt den for svag varme under omrøring. Afsval husbladsen før den tilsættes mælkeblandingen sammen med æggeblommer og smeltet chokolade. Pisk fløden til skum og vend den i cremen. Pensl fire forme med lidt olie og for dem med husholdningsfilm. Drys knuste makroner i formen og fordel cremen heri. Stil dem i køleskabet, indtil de skal serveres.

Kompot:
Rens rabarberstilkene, skær dem i små stykker og kog dem møre i vandet, sammen med sukker og vanillesukker. Afkøl kompotten før den serveres til cremen.





karakterer:
Opskriften er vist 12222 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu